VIEW ALL NEWS

Stage: Productie & Communicatie

 

Dit jaar vindt de tweede editie plaats van Brave New World, festival of contemporary questions. Dit tweedaagse evenement staat in het teken van het nieuwe denken over de toekomst: wat weten we over de toekomst, en klopt dat met onze hedendaagse bedrijfsvoering en educatie. Grote denkers en visionair vanuit de gehele wereld, zowel uit het bedrijfsleven en de wetenschap als de artistieke wereld zijn uitgenodigd om hun denkbeelden over de toekomst te delen en met elkaar onze wereldinzichten bij te stellen.

Brave New World is een initiatief vanuit het Leiden International Filmfestival, de Universiteit Leiden en LURIS en vindt plaats op woensdag 2 en donderdag 3 november 2017.

Wij zoeken:
Voor de ondersteuning van ons productie- en PR-team zijn wij op zoek naar twee stagiaires (m/v). De stage gaat bij voorkeur per september 2017, aantal uren en duur (3–6 maanden) in overleg.

Wat ga je doen:
Tijdens de stage houdt je je o.a. bezig met de volgende productionele en/ of communicatie taken:

– Het up to date houden van de informatie aan de festivaldeelnemers via onze website, nieuwsletters en social media kanalen;
– Het verzorgen van alle productionele zaken m.b.t. de sprekers en de randprogrammering, waaronder het boeken van vluchten, reserveren van hotelkamers en het informeren hierover middels persoonlijke draaiboeken;
– Het ondersteunen bij productionele zaken als uitvragen van offerten bij leveranciers en het meedenken bij zaalopstelling, content en sfeerbeleving.

Jouw profiel:
Het hebben van organisatorische ervaring en/of ervaring met CMS-systemen is een pre. Daarnaast zoeken wij zoeken iemand die:

– Minimaal HBO werk- en denkniveau heeft;
– In staat is zelfstandig te werken;
– Initiatief toont en verantwoordelijkheid durft te nemen;
– De Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst;
– Stressbestendig is en goed onder druk kan werken;
– Nauwkeurig is;
– Affiniteit heeft met communicatie en (het organiseren van) culturele evenementen.

Wat bieden wij?
Twee uitdagende stageplekken bij een snel groeiende, informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen initiatief.

Solliciteren
Stuur je cv en motivatie naar Ivo Wever: ivo@bravenewworld.nl.